Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infriat nyårslöfte

En tjock juldäst snubbe i Handen

sökte mera spänst och snart fann den

i kvarterets gym

efter träning så grym

där han midjemåttsminskningspris vann se´n!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick