Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

åtta år
du kom inte.
du skickade aldrig något kort.
sömnlösa nätter
jag drömmer om dig.
när jag vaknar är jag ensam
med mina bekymmer.
tröstlös, min längtans grodd.




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 16:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske dags att gå vidare och skriva om nästa kärlek, den till läsandet och skrivandet, kärleken till ljuset och solenskenet, hjärtat klappar för många fler kärlekar än den som ryms i själens allra mest hemlighetsfulla skrymsle.
2010-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då...
Sååå länge...
Kära nån...
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR