Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen

missbruka själen gör mig sorgsen,
bekymrar mig mycket
hjärtat såras.

varför gick jag?
någon behandlade mig illa ...

flyttar bort långt
där ingen vet,
där ingen ser.

skadad, se inte mina tårar.

.jag ska aldrig minnas den tid vi levde ihop.

ovan mig
molnig himmel
droppe regn faller mot iris
jag fångar den i min hand

andra droppar faller
i djupa hjärtat
och heta skyfall sköljer
ögon

mitt hjärta är en glädjens tecken
kan inte känna ilska mot människor
och känner tillgivenhet mot djur

någon kastar en sten
jag svarar med rosmjuka ord

vandrar med hjärtat

långt bort ...








Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 18:57



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
På något vis kände jag igen mig i texten, speciellt i raden "någon kastar en sten jag svarar med rosmjuka ord". Vackert!
2010-11-15

  Eva Langrath VIP
En sorgsen isiktsfull och samtidigt hoppfull ext.
2010-04-02

  Catharina Edin VIP
En sådan sorgsen men vacker text.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR