Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son



Min käraste son
Vet du?
jag tänker mycket
på dig
Du dyker upp i mina drömmar var natt
Vet du?
vår kärlek: mor och son
sinar aldrig
är evig

Jag vill inte kännas vid din död


Zarife Demir, 2005-01-13, Stockholm




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 500 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-14 14:22



Bookmark and Share


    Cbastian
Berör starkt.
2010-07-14

  walborg
Starkt.
2010-07-14

  Kjell A. H Lundin
Att skiljas från sitt barn är det svåraste!

Att sedan fortsätta andas kan jag tro är ett lidande!

Jag kan ändå inte annat än att önska dig ett levande Liv…

En ros, en ros… vill jag ge dig!

Med värme
Kjell
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR