Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän



Jag känner dig ej
du känner inte mig
jag lider i tystnad
i stor sorg
ställ ingen fråga
eller jag ska gråta

du känner inte det jag känner
de flesta nätter jag gråter tyst
tårar från ett trasigt hjärta

sömnlös utan tröst

man kan inte veta
vem som är glad
eller ledsen
eller vem som bär
tung sorg
eller glädje

vi bryr oss inte om
vem som lider
vem som är glad

jag gömmer mina känslor
du gömmer dina
när det är dags att lämna denna värld
tar vi kanske till och med oss dessa känslor
till att bli jord

eller en liten fågel som inte
säger någonting


Zarife Demir, 2005-01-18, Stockholm




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-14 14:31



Bookmark and Share


    Margaretha Garp
Mycket vacker och känslosam dikt. Vi skulle väl alla må bättre av att inte gömma oss utan visa hur vi känner. Det kräver mod....
2010-08-08

  walborg
Ett hav av tårar inombords ...
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR