Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros





Ge mig
en vackert doftande ros
lämna den inte att vissna
vattna dag och natt
en kärleksgåva
lämna den aldrig ensam
krama mig hårt
det gör inte ont

du, min ängel
du, min tröst
ditt hjärta är den mjukaste av gåvor
inget ska ändra detta

dina ögon som kristall
blunda inte
glänser dag och natt

dina ögon är ljus i tysta nätter
låt dem vara öppna
inte stängda
vackert klarblå
som himmelen


Zarife Demir, 2005-01-19, Stockholm




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-14 14:43



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
wow
2010-11-15

  Karina"Kia"
Även rosor har taggar
Men du har en så vacker känsla i dktens gång,den blev romantiskt djup!
Bra vacker på samma gång!
2010-07-16

  Annmargreta
Mycket vackert skrivet, det är säkert mycket som ryms i din text. Väldigt vackert.
2010-07-14

  walborg
En vacker dikt, Zarife!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR