Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyr



Vi flydde hemlandet
och inbördeskrig
men visste inte
att här pågick
ett socialt krig
som vi inte kan försvara oss mot

när du nu är död
upplever jag en sorg som
inget kan lindra

till mitt eget livs sista

stund


Zarife Demir, 2005-01-13, Stockholm




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-14 14:30



Bookmark and Share


  walborg
Så innerligt ledsamt att Du upplever ett socialt krig i Sverige, Zarife!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR