Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi var så rädda utan att veta varför. Kanske hade vår fruktan fruktan med heder att göra?


Jag & Du

i bokskogen, bland träd sedan hundratals år

hand i hand promenerade vi

aldrig glömmer jag de underbara åren

ibland sken solen och plötsligt började det regna

var dag var inte den andra lik, den var unik i sitt slag

vi kramades med barnslig kärlek

rent och utan förväntan

naturens alla varelser hälsade oss

vår första kyss fick kropparna att darra

som om vi plötsligt bombats på samma sätt som vårt land

vi var så rädda för att älska varandra ...


Zarife Demir, 2010-03-28, Stockholm




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR