Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor två

faller på fönster förblir som jag
vit

jag tittar på dig från håll och
längtar

tårar ur mörka ögon som floder

nedför kind

hjärta som eld

mina ögon söker längt borta efter dig

som en blå fågel flyger jag över trädgårdar

var är mitt varma
bo



?



Stockholm, 28-03-2008, Zarife Demir




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 15:45



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Mycket vacker text!
2010-07-14

  Dilsewat
Underbart! :)
2010-04-09

  rebecca d
som en blå fågel flyger jag över trädgårdar

var är mitt varma
bo


mycket vackert!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR