Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterland

.

kylan från stormen utanför
spelar toner på fönsterrutorna
och i takt med värmeljusens sprakande
skapas harmoni

du ser på mig
där jag snurrar runt runt runt
oskuldsfull
i en värld mellan verklighet och fantasi

min klänning är ett lakan
och jag flyger

dansar genom varma snöflingor
men
jag tappar balansen
mina lungor fryser till is och jag faller

skuggorna omsluter mig

du är där
fångar min hand och lyfter mig
upp ur mörkret
bär mig till ett hav av vita kuddar

dina ögon är som solar
och sakta smälter jag i din famn
en salt droppe i taget

och för varje kyss
flyger jag lite igen




Fri vers av annso.fie
Läst 452 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-09 17:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar...vacker..
2010-03-18

    sårosa
kylan från stormen utanför
spelar toner på fönsterrutorna
och i takt med värmeljusens sprakande
skapas harmoni

, riktigt fint. tack!
2010-02-21

  AjBi
Mycket vacker.... :-)
2010-01-10

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Oh så vackert...känns som om jag flyger med dig.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie