Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglars tystnad


Vårdagens solljus av molnen täcks
I fåglars näste dess tårar kläcks
Kärlekens kvitter av sorgen tystnar
Med hans sånger i minnet vi i stillhet lyssnar
I frid du nu svävar i skimrande månljus
Och vilar i natten bland trädkronors vindsus




Bunden vers (Rim) av annso.fie
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-24 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie