Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när glädjen till livet blir till tårar



jag gråter över alla som dör

för alla som tvingas genom sjukdomar
och smärta

alla som låter kärleken till livet
hålla hoppet uppe

genom tragedier

sorg






jag gråter









över att vara precis där










mitt i smärtan














och kärleken






















men aldrig dö







Fri vers av annso.fie
Läst 520 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-02 11:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så känner jag också.
2012-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o träffande, när jag ännu bara hade sett titlen så hoppades jag (mot bättre vetande) att det allt skulle röra sig om framalstrade lyckotårar
2011-08-02

    ej medlem längre
Mycket starkt. Jag befinner mig också där just nu - i smärtan men samtidigt i kärleken.
2011-07-19

    ej medlem längre
Glöm inte bort att du är stark. Det största misstaget någon kan göra.
2011-06-02

  mickech
Vackert skrivet!
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Din dikt berör...
du berör med dina tårar..
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie