Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här natten drömmer jag inget

Jag vaknar med frågan vart jag kan befinna mig
Rummet är mörkt
Inte ett ljud hörs i den lilla lägenheten

Jag vänder mig om för att förvånat upptäcka
Att det finns ytterligare en person i rummet

Du vaknar av min förvirrade blick
Och frågar vad som är fel
Ja svarar inget lättad över att jag nu förstår

Jag vänder mig åter om
Känner hur du kryper närmare
Dina armar omfamnar mig

Med en lättnadens suck tänker jag för mig själv
Hur lyckligt lottad jag är

Mörkret omsluter oss båda
Jag hör hur du andas tyngre
Jag känner hur mina ögonlock blir allt tyngre

Jag drömmer inget den här natten
För drömmen har redan blivit verklighet




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery