Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelelva




TioOrdare no 11 : läcker eller täcker



i


blickar dig

vickar sig

läcker

bäcken

täcker sig

näckar dig






ii


prickar sig

slickar dig

smäcker

spräckligfläckig

sträcker dig

väcker mig













Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP