Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns tusen åter tusen konstverk ute i vinternaturen, tag Dig tid att titta och njut!!


Naturens galleri

Kylan biter i kinderna,
Vinden gör kylan ännu hårdare
Knarret under fötterna i den kalla snön
låter som en kornknarr.
Miljoner kristaller har utställning
i snödrivorna
Oslipade diamanter längs vägkanten
glimmar som guld.
Frusna växter som avtecknar sig genom snön
ser ut som skulpturer
Hela landskapet är ett annat
än det jag promenerar i under sommaren.
Det är bedövande vackert
och den vintriga naturen ger min själ lugn.
Det går inte att hetsa i kyla,
det går inte att ila fram.
Jag tar det lugnt och njuter
i naturens galleri.






Fri vers av britt-marie VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 13:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvligt att få läsa....sparar..
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP