Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klass 7a

Information:
Klass 7a var ingen vanlig klass, utan det största och stökigaste klassen på skolan.
Klassen bestod av 28 elever som hade följande namn:
1. Cecilia
2. Sofi
3. Anders
4. Rasmus
5. Alex
6. Eric
7. Nisse
8. Nils
9. Amanda
10. Emilia
11. Erika
12. Carolin
13. Karin
14. Kerstin
15. Millian
16. Sarah
17. Anna
18. Jenny
19. Oskar
20. Per
21. Joel
22. Martin
23. Henrik
24. Jacob
25. Tony
26. Dag
27. Kim
28. Ola

Berättelse:
So-läraren skrek att klassen skulle vara tysta men ingen lyssnade. Per, Eric, Nils, Martin, Tony och många andra killar i klass 7a skrek. Alla ville ha ordet. So-läraren stod där framme och tittade på de stökiga pojkarna med efterlängtad blick. Längtade efter att de skulle bli tysta. So-läraren Gudrun såg hur Milian satt och klottrade på bänken, längst bak i klassrummet. Men om hon skulle skrika så skulle hon förmodligen inte höra. Hon såg Anders sitta och leka med saxen vid bänken alldeles vid katedern där fyra bänkar stod.
- Hurru Anders! Skrek Eric. Lek inte med saxen, aja-baja!
Alla visste hur barnslig Eric kunde vara vid vissa stunder, men några sekunder senare när Anders hade tittat upp och kollat på Eric, råkade han sticka in några millimeter in i det vänstra lillfingret.
Gudrun tog Anders med ut och när dörren hade stängts började alla, ALLA, prata. Per började kasta små pappers bitar som var hoprullade till små bollar och slängde på alla möjliga personer. Millian som vaknade ur sin trans att sitta och teckna började prata med Kerstin som satt vänster om henne. Carolin och Karin började diskutera om killar. Cecilia satt och smsade, Sarah satt och dagdrömde medan Anna och Jenny började prata om kläder. Killarna skrek för att höra varnade.
Nils satt och lärde personerna runt om honom om antiken, som de egentligen skulle lära sig.
Klassen var helt utom kontroll.




Fri vers (Fri form) av MakingSignals
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 16:18



Bookmark and Share


  Engelskanörden
*Host* Känner inte igen det...
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals