Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boet

Ni som bestämt er
kliver in i familjens bo:
Grattis. Grattis!
Må er kärlek blomstra likt rosor.
Under dagar och år
en glädjemelodi ljuder i era liv.
Min vackra dotter, min fina svärson:




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR