Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallkronan

Hänger
likt
diamanter
runt
halsen

kvinnans
kärleksgåva:
is
från
taket




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 17:08



Bookmark and Share


  stella
Underbart!
2010-02-19

  aol
gillas
2010-01-14

  Diffusiaria
fin
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR