Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstyst

Kvällen är tyst
på gatan
inte en själ
inga konflikter
ingen som stör
kärleksfullt
bakom tysta väggar
bygger man bo
som fri fågel
utan att vara
i vägen




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 17:26



Bookmark and Share


  aol
en fin drö vackert skriftat,
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR