Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

I det tysta huset
bara jag
rastlös i natten
om du rör mig
gråter jag som ett spädbarn
när mina tunga känslor
inte orkar bära
lämna mig
ifred är du snäll
det är dags att gråta




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 17:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-02-11

  aol
bra skriftat
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR