Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhusljus



smaken lämnar
ett rosablekt innanmäte

ocirkulerat

med sugande läppar
silas trådigt kött saftigt

längst ner i venusblomman

skymtar längtan
genom spruckna stygn
och klara droppar

står det
och faller

















Fri vers av alfa VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-11 19:50



Bookmark and Share


  Anna Frölander
jag kan omöjligt lämnas oberörd av detta. jag ser en öppnad kropp. jag ser död. men jag ser också något som pulserar, fortfarande lever. Än är det inte över.

Den här kan jag fundera länge på. Den är svårbestämd och det är fint betyg det.
2010-01-13

  Dan Linder
liv och förfall balanserar på en gitarrsträng... jag vill bada, dyka i texten och se vad jag hittar på botten. En fröjd min herre.
2010-01-12

  Nina V A
hmm det är färskt och intensivt rosa

innanmäte

och jag vill vara lätt splittrad när jag läser
i två världar

venusblomman
och jag lyssnar på Sade - Pearls
längtan och skyar av droppar

faller

ibland kan jag inte uttrycka mig begripligt
men

jag läser
2010-01-11

  Inkarasilas
Kan läsa den om och om igen och den är ju för fan fortfarande lika vackert skrämmande, ryser och njuter. Där ligger det en söndersprucken och vafan, jag måste vara sjuk för det är vackert likaväl. Joho!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén