Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglarnas väg


fantastiskt skimrande planeter
flamberade stjärnkaskader
och en förförisk doft av

syren och viol

intrycken bara studsar fram
från den svarta instrumentbrädan
in i din och min vardag

och där
på den asfalterade raksträckan
vandrar vackra vilsna änglar i parad
övertäckta med mörka skynken
i sina omtänksamma försök
att skona oss

från ljuset





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 783 gånger
Publicerad 2005-10-28 14:54



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Otroligt vackert skrivet. Mycket fina beskrivnar, ordval!
2005-11-01

    ej medlem längre
Oj, den här fick mig att tänka, vilka bilder du målar upp, med änglarna och instumentbrädan, bra!
2005-10-28

  kath
som en fundering i vardagen när allt lyser så klart och allt blir så tydligt ...'
och ibland kan det kännas som om det är något hemskt som vi borde se men inte ser och det finn förvisso där hela tiden men hur skulle vi överleva om vi såg och kände det hela tiden, det är väl så änglarna känner och förstår .................... kanske, att vi behöver små avbrott ........att vila vår mänsklighet i
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP