Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väga

Jag måttade noga
djupet mot målet,
bladet var overkligt kallt i min hand.

Måttade noga
men skärpan i bladet?
varpen i huden?

-

Du behöver inga namn
du går bortom orden stäven
stavelser.

Och ändå andas du.

-

Isluft.

Du äger mitt hjärta.

Djupt ska snittet läggas.






Fri vers av StGeorge
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 12:57



Bookmark and Share


  Anna*
Blänkande kallt och beräknande. Hua!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge