Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

så tyst kan ingen vara
förljugen för
jag tänker att du inte tror ändå.

Jag gör skatprat bara ljud bara,
lufttryckstrolleri.

Under dina ljud ett täcke,
faller som den första snön.

inte tror du dina öron?




Fri vers av StGeorge
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge