Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grammatik i ensamhet

Inte kan man vara ensam i versaler;

ENSAM

ropas ut,

har en addressat.




Fri vers av StGeorge
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge