Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett infall - en text byggd enbart av preliminära titlar på de utkast jag sparat men inte gjort klart. Titlarna åtskiljs av kommatecken, punkt eller radbrytning.


Högt i tak

Grammatik i ensamhet, kniven sitter bortom orden,
ett mörkerdjur plötsligt fast.

Morgonbön, vill jag mjukna.
Tjugosex minuter kvar.
En vän har jag som gråter,
full koll och all kontroll.

Fetår, Storkok, Singelsyndromet,
skulle min far varit stolt över mig.
min egen golgatavandring.

Jag är en ödla av den värsta sort, jag gör ingenting ogjort
Nu har jag ingen anda kvar

Med tiden blir det mesta normalt




Fri vers av StGeorge
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge