Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart advent




Första snön

kommer med

påminnelsen.


Det mörka flyr

för det ljusa

vita

som kommer från skyn


Välkommen jul

när året vänder

och solen

åter får makt

över det mörka




Fri vers av pärlan
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-10-27 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan