Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall kår

En kall kår längs ryggen,fick jag,då döden ställde sig bredvid där jag satt.
-Ge dig iväg o spela mig inte flera spratt.
-Du får tid om 30 år,då kan du komma tillbaka och se vad du får.

Jag log och njöt av det jag röt,med anledning därtill.
Sen jag mina ögon slöt och drömde om allt jag ska göra tills dess,
allt jag vill hinna,för att vinna över den kalla kåren,...
som sen kommer igen för att försöka bli min vän.





Fri vers (Fri form) av Astrid.Wollberg
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg