Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perkulatorn


doften plågar mig
och ljudet förvärrar det

den står på bänken

skiner
som en rymdraket

10 9 8 7

snart lyfter jag den
och då


får jag äntligen mitt morgonkaffe




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-10-27 07:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öhh...vad i hela fridens namn är en perkulator...??
2005-10-28

    carimba
dessa älskade perkulatorer... själv har jag bytt ut den mot en sån där modern sak där man pressar ner kaffet. Tröttnade till dlut på alla vulkanutbrotten:)))
2005-10-27

  Jojo
Den här var kul! Tycker om upplägget. Sån här vardagspoesi vill jag läsa mer av!!!
2005-10-27

  kath
-huston calling, we hope you will have a plesant landing......good morning
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP