Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dämpad vintermelodi


lyssna
torra grenar knakar

smäller
som skott i vintermörker
men inte många faller

det är bara gamla träd
som lägger sig ned
vilar

på marker
inga maskiner skövlat

se granar dansa
andra svaja

och låt vinden spela tyst
på sin dämpade vintermelodi




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-27 08:23



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Värmländskt så det förslår, men var är tjädern? ;-)

Åsså det där med särskrivning... "vinter melodi"? Hrrmmm...?
2005-11-02

    ej medlem längre
Härligt! Fastnade speciellt för:
som skott i vintermörker
&
det är bara gamla träd
som lägger sig ned
vilar
2005-10-28

  kath
en plats där livet sköter sitt ....... där den dämpade melodin av vinter låter granar dans och svaja ........jag följer melodin och vilar en stund bland de gamla träden och lyssnar till deras berättelser ..... i vinterns land
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP