Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit!

Ledsen och
Övergiven
Är tomt

Skall man spotta i nävarna
och
ljuga för alla att det är bra då??


Alla skall vi ju bli nöjda
av läget!

De som vill dö föraktar vi
De som vill leva bryr vi oss inte om

Men åsikter har vi råd att ha i överflöd!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 21:01



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Nej!
Man säger ifrån!
Starkt och bra skrivet.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans