Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skendemokratins Valuta.

Euro,
Ingen betydenhet råder över denna valuta.
En värdegrund utmejslad på ett öga rött.
En lögn om avgiftens relevans.
En skuld till överhetens strävan,
Till total makt.

Som om de inte redan har det?




Fri vers av "Dempa"
Läst 578 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-13 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja! Bulls eye!! Skendemokrati var ordet-kompakt Eu kritik!
2010-11-19

  Pytti
Exakt på pricken! Skön text...
2010-02-19

  Eaglemountains VIP
SANT! APPLÅD!
2010-01-18

  Redeemer
Sant!

Klockren titel!
2010-01-14

  peter markurth
ja sken demokrati, det var mkt bra och framförallt sant uttryckt, sammhällsordningens diktatur går att bryta med insikt, vilja, kunskap.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"