Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt


Ja Pappa, it's bitter men fan inte sweet

Det är en skrovlig röst som nynnar
till en melodin från en tid
jag gömt långt bakom revbenen

You know I can change, I can change

Det är en främande röst som väser
ovan skjortbröstet doftande rent och whiskey
det jag gjort till min borg

I can't change my mold, no no, I can't change

Det är din gramofon och dina löften
som sjunger bakom mina revben
Pappa, din röst är skrovlig nu

Well I never pray
But tonight I'm on my knees
I need to hear some sounds that recognize the pain in me
But the airways are clean and there's nobody singing to me now


Men jag flyger fortfarande på axlar ibland,
I can change, I can change Pappa, men inte du





Fri vers av tova nilsson
Läst 524 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-01-13 23:00



Bookmark and Share


  julia.s
åh tova.
jättebra, verkligen. vill krama dig och det vet du. pusss.
2010-01-14

  Larz Gustafsson VIP
The Verve.
Topplåt!
2010-01-14

  Moa Paulsson
slutet är hårt, men ändå helt rätt.
vackert!
2010-01-14

    sårosa
fan vad braa.. får inte ur mig mer.. du berör
2010-01-13

  Shininkagemusha
Hård text. Och inget att be om ursäkt för.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson