Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärda ord komponerade av min älskade lilla syster.Illusionen/bilden av den första kärleken har falnat. \"Jag såg honom idag. Det högg inte till i hjärtat och jag fick inte ont i magen. \" Em 24/10-05


Ingenting

\"När jag tittar på dig ser jag ingenting
det som en gång var kommer aldrig åter
jag hoppas att du också gråter
för nog måste jag betytt något för dig
så som du aldrig mer kommer göra för mig\"




Fri vers av Ahhava
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-10-27 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava