Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min stora besvikelese


det vita ljuset i tunnelns

Hans bruna ögon
Hans bruna hår
Hans underbara hår
Hans leende
Hans drömmar
Vill jag ha det?
Eller vill jag ha han andra
Svarta ögon
Svart hår.
Kyssar som aldrig tar
Vem vill jag ha?
Finns det lösningar?
Eller ska jag ba ge upp?
Ska jag skita i allt.
Har ju ändå inget att leva för......
Jag ser ljuset, men ska jag gå mot det?




Fri vers av Lejla
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-10-27 10:08



Bookmark and Share


    Nils_
En sån härlig dikt! Du visar verkligen de enorma känslomässiga sviktningarna i din natur. Osäkerhet, ovisshet inför framtiden.... oj nu fick jag inspiration till en dikt.... tack!
2005-10-31

  Ola Rydberg
Ja gå mot ljuset
det finns sol
bakom moln !
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla