Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet för denna text är Deprission..


Fantomsmärtor

Att vara ledsen

sorgsen
övergiven
försummad
hatad
missförstådd
orespekterad
hopplös
osedd


Ger ett djupt svart hål i mig

Men det är mitt liv
ett halvår
om året
då sorgen svämmar över
i mitt
innre

då ingen ser att
jag finns
för
jag
förmulltnar i mig
själv
en oljefläck läckande från en trasig bil
En död regnbåge

En sorg jag inte
kan sätta
något
namn

Men som värker som
fantomsmärtor
i mitt
inre
Och sår i min
själ


Jag förlorar en STOR del av
mig själv

aj,,,aj,,,AJ...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-14 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...den smärtan är inte lätt men det finns hjälp om man söker. Ingen ska behöva må så...
Men som papillion påpekar så beskriver du den så otroligt bra!
2010-01-17

    papillon
Detta är en av de konturskarpaste beskrivningar av depressionens väsen som jag någonsin sett - att förmultna i sig själv - vilken oerhörd bild.
Det känns fånigt att applådera men angeläget att bokmärka....
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans