Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psyket och soma har ett 100 % samspel... Förlorar man en del så förlorar man också den andra...


Att vara psykisk sjuk

Ögat gråter salta tårar

kroppen tappar all sin energi

Själen skrumpnar


i avsaknaden av emetionell kontakt
med mig själv
.....................................................................................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-14 22:07



Bookmark and Share


  Miss Mod
Starkt, verkligen.
2010-07-01

    Mejja
Detta är en av de bästa jag läst här på poeter!
Även om den är så fylld av smärta.
Den kommer sanningen så nära så jag känner den.
Ja det är smärtsamt inte vara sams med sin själ.
2010-03-20

  Nikolai Jungsin VIP
Att vara osams med sitt innersta är väldigt ansträngande
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans