Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du rädd?

Att jag skulle få se ditt hat mot mig förvånade mig inte.
Men att du skulle älska mig som du gör nu...
Det skrämmer mig verkligen.
Att vissa dagar är du så där overkligt snäll mot mig,
men andra låtsas du som att jag vore ett mobboffer.
Du är bara rädd.
Rädd att jag ska vinna över dig.

Rädd att förlora mig?
Bara för att du inte ska ha någonting att göra på rasterna.
Att du ska bli rastlös?
Rädd att jag kommer tappa respekten för dig?

Du...
Det finns en sak som du inte vet om mig.

Det har jag redan gjort.




Fri vers (Fri form) av MakingSignals
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 15:34



Bookmark and Share


  aol
oj vilket bett det kändes,
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals