Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i:et (figur 1)


 


inutvändig

den är här
mitt i sig själv
ett ben, en arm

är den här

med sitt öga, sitt öra
tillåter sig uppleva

den är här

inomutlig







Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 18:17



Bookmark and Share


    baruk
Ja, det var nya, fräscha ord!
2010-01-15

    ej medlem längre
inutvändig och inomutlig är ord i min smak. tack!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP