Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antingen så är du senil eller också vill du inte ha med mig att göra.


Kommer du ihåg
vad du sa till mig
den gång då vi bråkat

kommer du ihåg
att vi lovade varandra
att vi aldrig skulle glida isär igen
på samma sätt

kommer du ihåg
att du och jag
skulle vara vänner
vad som än hände






Fri vers av som det kan gå
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-15 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå