Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månnåm (figur 2)

 




ingen fullpoet, men
gott nog halvpoet, den

speglar kluvenhet i
dubbel evighet, likt


månen visar mörkt sin
dolda sidas ljus, ny

genom paradox syns
två demoner en, halv

 

 





Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 17:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, olika äro så storleken på oss poeter
ibland känner vi oss som fullblodspoeter
eller marodördiktaren himself, sedan nästa dag kan vi krympa till att vara en mall av kopian till den dära Kristina Lugn
2010-01-16

  Catharina Edin VIP
Lek med det dubbla, det hela, det 'en', som jag gillar! Du är mycket uppfinningsrik.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP