Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är hans andra namnsdag...
för några år sedan roade jag mig med att ringa till båda och gratta på den andres bemärkelsedag - båda blev förvirrade... ;-)




Grattis, broder nr 4!


Grattis! Fast du aldrig gillat
Anton djupt i manligt bröst
(hade säkert hellre pillat
fram ett annat namn till tröst)

Detta kan man inte göra
något åt, det vet du nog
Ändå vill jag något störa
överrösta snösvängsplog...

Önskar broder fyr' och fem
hälsar på mig i april
kom till renoverat hem
(nåja, kök) och sjung mig till!

Märkliga bli mina alster
när jag någon hylla vill
likna texterna små kvalster
bära omisskännlig "drill"

Tag nu mot en blomsterkvast
kära broder nummer fyra
kom sen till mitt hem med last
medan bilen du kan styra...

;-)

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 02:27



Bookmark and Share


  aol
vacker dikt ill din lillebror
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP