Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omständigheter

kryssar mellan
omständigheter som
inte kan kringgås

ser dig nära
en spirande oro

alltmedan den
försåtliga vardagen

lindar in dina
skarpa iakttagelser

i glättat papper
och pryder med

band av siden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP