Återupptäckte precis Walk Away Renee med The Four Tops

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återupptäckte precis Walk Away Renee med The Four Tops




Renee (figur 3)




fyra snälla farbröder sjunger mot solen
hela tiden måste de
turas om att hoppa

mellan
de tre topparna
för att de behöver ha varsin
att stå och spela trombon på

då hon redan går ner djupt under etern
och inte mer förmår höra
har ingen farbror fått följa med Renee

när hon senare just återuppstått
vaknar den elaka pojken
längs en enda stor sinusvåg lyfter han upp solen









Prosa (Fabel/Saga) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 21:33



Bookmark and Share


  Nanna X
Det var en kul saga. Väldigt scenisk.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP