Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla du glöm mig

Glöm mig.
Snälla du.
Radera mitt nummer.
Prata aldrig med mig igen.
Tänk inte på mig,
se inte på mig,
var inte nära mig.

Glöm mig.
Det kanske
kan ge mig
en chans
att glömma
dig.




Fri vers av frostblomma
Läst 923 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-01-18 18:17



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Kom ihåg mig.
dumma dig
spara mitt nummer.
Prata med mig
Tänk på mig
osv..................
2022-08-30

  Gunnar Hilén VIP
kommer tillbaka till denna fast jag inte ville...den innehåller kärlekens hela historia
2010-05-28

    The Smiling One
åh, så rätt. känner verkligen igen mig.
Känslan när man bara vill ha ut någon ur ens liv, samtidigt som det är så svårt.
Jättebra!
2010-03-29

  osynligt- synlig.
Lite väl mycket begärt
Kan själv inte glömma viisa personer ,fatän jag inte har med dom att göra
annars bra skrivet!
2010-03-19

  infantsgame
Pang på, orden gör ont men det var riktigt bra skrivet.
2010-03-08

  Drömkram
Mycket fint! Kram
2010-01-26

    Ronja Helt
Fin text! Du fångar läsaren, speciellt i slutet.
2010-01-23

  Gunnar Hilén VIP
Bra text !

Kärleken är inte som nånting annat...vad är det man vill glömma när man känner så ? Det som var bra ?-...varför gjorde en då slut...Det som var dåligt ?...varför tänker en på det ?

grejen tycks vara att både bra och dåligt fanns med, som sig bör, men att det negativa tog över...varför ser vi det så sent ? vi kanske inte vill se det... i vår förälskelse ? Vi är inte kloka ! men blir det med tiden

den här kommentaren kan jag bjuda även den som går där nånstans och deppar nu


låt sorgen ha sin tid...varför så bråttom...alla förluster gör ont en lång tid efteråt...kan inte skynda på själens jobb
2010-01-21

  stenen/ Yv Ericsson
exakt. kunde inte sagts bättre.
2010-01-21

  Articlight
Blir ju deppig ju.
2010-01-19

  Niclas Petersson VIP
Smärtfyllt. Laddat. Bra.
2010-01-18

  Uppfångad
Som det brukar vara,
alltid kommer vara
alltid har varit.
Usch.

bra skrivet!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma