Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att torka tårar med våta vantar i en värld fylld av snö

 

jag ser ett nytt mönster nu

hur det utkristalliseras

         allt tydligare

 

bränner mot huden

kyler sinnet

men ändå vilar

        mot det invanda

 

det är bara samspråk som gäller

även om snökristaller fäster på nyfallna tårar

och vantarna, som försöker smeka till tröst,

        är så våta att kinderna rodnar

 

 

men jag ska stryka bort varje tvivel

låta värmen i orden smälta isflagorna på dina kinder

 

riva snögärdsgård och fiktiva murar

 

tända lystern i din blick

 

närma mig

        oss

 

    

 

© Birgitta Wäppling, januari 2010

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-15 20:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön till max
2010-02-17

  Michaela Dutius
"närma mig oss" så vackert.
Ord jag tar med mig när jag lämnar din sida
2010-02-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Denna är bara så vacker
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP