Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femmelie (figur 5)





en femme fatale på fantasi byggd
av föreställningar brinner
ända till marken
ner och
upp och ner
på sin springare guppar
förevigt efemär
och mera ner
med fötterna upp
, i linorna håller
vrider naveln
valörerna dansar
visar spader prins

får ett hjärter fjorton, fritt vänder
översta fram
bakersta in
kolorerar blinkande
ansiktet mer och mer glömt
skrattretande
franskt är kortet

 

 

 





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 08:36



Bookmark and Share


  Nanna X
å jag gillar dom här flippade texterna, spader prins och hjärter fjorton!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP