Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna

Oj! dagarna springer iväg
det blir kväll
och nätterna blir morgon

oj, mitt liv springer iväg
jag vill hinna göra något
för människor kanske
skriva en rad




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 12:19



Bookmark and Share


  aol
det gjorde du, tack kram vännen
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR