Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flingor

flingor av snö
faller mot mitt
fönster

vinterblommiga
träd överallt

stora och små ljus
strålar som solar

min blick
betraktar från håll




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR