Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ska låta DEN JÄVELN DÖ!

jag ska låta den jäveln dö
jag ska förbruka den till oändlighet
jag ska inte ens säga adjö
jag ska rykta denne till förändlighet

så lätt att fångas i dess vind
förintat i en kaskad av rättfärdighet
att ånjuta dess oskuldsfulla trind
är att färdas i kronisk blindhet

må lockelsen falla tillbaka
av de slag som samvetet ger
låt denne helvetet smaka
och höra att jag inte vill ha mer

de lögner som sveper rådvillheten
skapar rundgång i ens själ
där kraften sugs ut av förtreten
som aldrig kan sluta väl

jag ska låta den jäveln dö
jag ska arkebusera skiten ur min kropp
jag ska ta min skuld med spö
jag ska slutligen se ett hopp

min förvrängda bild av min samarit
ger en slutlig dom i kriget om mitt högmod
där mitt jag ständigt fått ta allt skit
där girigheten skriver med besudlat blod

jag ska eliminera den rösten
förvisa odågan ut till obebodd ö
jag ska analysera lusten
för jag ska låta den jäveln dö





Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-19 17:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
det är så märkligt Max men du lyckas så ofta förmedla otroligt starka känsloladdningar på ett sätt som gör att man ändå...där till slut... sitter och mår bra efteråt och så ser man din goa nuna och det blir inte sämre av det.

du har visst haft ett möte med herr Devil tror jag...flera möten...lugn bara han kommer tillbaka när han fått hämta sig efter din arkebusering he-he
2010-01-19

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé